Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Trupa Fall Out Boy lansează un nou album – American Beauty/American Psycho

Posted on Jan 8, 2015

Trupa Fall Out Boy lansează un nou album – American Beauty/American Psycho

Trupa americană Fall Out Boy începe cu dreptul noul an, băieții lansează un nou album la 16 ianuarie, acesta se numește American Beauty/American Psycho. Cel mai cunoscut single de pe acest album este Centuries, care a fost lansat la 9 septembrie 2014.

American Beauty/American Psycho este al șaselea album din palmaresul trupei și reprezintă un follow-up al albumului de succes – Save Rock and Roll, lansat la 12 aprilie 2013. Până acum trupa a reușit să lanseze în total cinci single-uri de pe acest album: Centuries, Immortals, The Kids Aren’t Alright, American Beauty/American Psycho și Irresistible.

Primul single de pe album se numește Centuries și a ocupat locul 14 în Billboard Top 100. Immortals este o piesă lansată la 14 octombrie 2014 și face parte din coloana sonoră a filmului Disney – Big Hero 6. The Kids Aren’t Alright și American Beauty/American Psycho sunt două single-uri lansate recent, la 15 decembrie, iar ultimul single – Irresistible – a fost lansat la 5 ianuarie și deja ocupă locul 1 în iTunes Music Chart.

Prima parte a titlul albumului, care va fi lansat în mai puțin de două săptămâni, provine de la numele albumului cu același nume al celor de la The Greatful Dead, lansat în 1970, și de la filmul din 1999. Partea a doua a titlului vine de la romanul lui Breat Easton și de la filmul cu același nume, lansat în anul 2000.

Fall Out Boy este o trupă americană de rock lansată în 2001, în suburbia orașului Chicago. Aceasta are patru membri – Patrick Stump, Pete Wentz, Joe Trohman și Andy Hurley. Trupa are șase albume de studio, iar cel din 2006 – From Under the Cork Tree – le-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria Best New Artist.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zNkivNlkjj8]

Redactor: Victoria Iațîșin

.