Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Trucuri de frumusețe folosite de femei în lumea întreagă

Posted on Jan 8, 2016

Bunica avea dreptate când spunea că o femeie frumoasă nu are nevoie de zeci de produse de machiaj și ore întregi de stat în fața oglinzii. Sunt de-ajuns câteva mici trucuri, care pot defini frumusețea.
De ce nu au hispanicele cearcăne
Femeile din peninsulă nu cheltuiesc o avere de tratamente costisitoare ori de câte ori au nevoie de un mic retuş pentru frumuseţe. Ele apelează la remedii inedite, create din ingrediente complet naturale.
Cu siguranţă ai încercat feliile de castravete proaspăt atunci când ochii îţi erau obosiţi şi încercănaţi. Un remediu şi mai bun, cred femeile din Spania, este cartoful. Pune felii de cartof pe pleoape şi lasă-le 10 minute să-şi facă efectul şi să estompeze culoarea albăstruie din jurul ochilor.
și braziliencele celulita
Care este metoda prin care frumoasele brazilience scapă de celulită? Îşi masează energic cu nisip zonele predispuse să fie afectate de celebra coajă de portocală.
Periajul uscat cu nisip este de departe cel mai bun truc care previne celulita, cred braziliencele. Şi dacă ne gândim la trupurile lor zvelte înclinăm să le dăm dreptate.
Așa au grecoaicele buze senzuale
Vremea de afară e schimbătoare, când frig, când cald, și pot afecta sănătatea pielii. Urmează trucul de frumuseţe pe care îl folosesc italiencele şi grecoaicele, când frigul şi vântul le usucă buzele.
Este vorba despre binefăcătorul ulei de măsline. Femeile din Grecia şi Italia spun că uleiul le hidratează şi hrăneşte buzele şi le conferă un luciu apetisant.
Chinezoaicele rămân tinere cu ceai alb
Vrei să ai o piele fără cusur şi dacă se poate să rămână aşa cât mai mult timp posibil? Poţi întârzia semnele îmbătrânirii dacă savurezi cu orice ocazie ceai alb, aşa cum fac gingaşele chinezoaice.
Acestea beau mult ceai alb pentru că ştiu că este o licoare miraculoasă, care le protejează pielea de radicalii liberi. Deci fă-ţi provizii de ceai alb şi renunţă la gândurile despre botox şi tratamente cosmetice cu colagen.
Australiencele au uitat ce înceamnă mătreața
Când părul nu le mai ascultă şi culoarea şi-a pierdut din farmec, iar scalpul este uscat şi dă semne de mătreaţă, australiencele adaugă în şamponul obişnuit câteva picături de ulei esenţial de eucalipt şi masează 5 minute părul şi pielea capului.
Este cel mai rapid remediu care face ca mătreaţa să dispară. Că australiencele folosesc uleiul de eucalipt în ritualul de îngrijire al părului nu-i un lucru întâmplător. Eucaliptul este arborele naţional al Australiei.
Unghii rezistente, după stilul dominican
Care este secretul femeilor care gesticulează mândre de manichiura lor? Cum îşi îngrijesc şi întreţin unghiile, chiar şi atunci când fac treburile casnice? Răspunsul la aceste întrebări poate veni din partea femeilor din Republica Dominicană: lacul de unghii cu usturoi.
Pune câţiva căţei de usturoi zdrobiţi bine în lacul de unghii preferat şi lasă amestecul deoparte o săptămână. Lăcuieşte apoi unghiile în mod obişnuit. Iniţial, manichiura ta va mirosi uşor a usturoi, dar apoi dispare mirosul. Poţi încerca să le clăteşti cu puţină zeamă de lămâie. În câteva săptămâni unghiile tale vor fi mai rezistente şi vor avea un aspect mult îmbunătăţit.

.