Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

MITURI DESPRE MERSUL PE TOCURI

Posted on Mar 16, 2016

MITURI DESPRE MERSUL PE TOCURI

Pantofii cu toc completeaza cu succes aproape orice garderoba. Le arata celor din jur ca esti sigura pe tine si serioasa in privinta stilului tau vestimentar. Exista insa tot felul de mituri despre mersul pe tocuri, pe care e bine sa le ignori. – Cand ai perecehea potrivita de pantofi cu toc poti sa intri intr-o incapere in care se afla oameni straini tie si sa faci imediat o impresie buna. Dar, in aceasta ecuatie, e crucial ca pantofii chiar sa fie cei potriviti. Ceea ce trimite cu gandul la primul mit.

Mituri despre mersul pe tocuri

  1. Orice pantofi cu toc arata bine in orice picioare

Doar pentru ca o pereche de stiletto arata genial cand e purtata de altcineva, nu inseamna ca ar arata bine si in picioarele tale. Intotdeauna trebuie sa fii constienta de forma corpului tau si de felul in care aceasta ar putea modifica felul in care arata hainele si pantofii purtati de tine. De exemplu, poate ca pantofii cu toc care au bretea peste glezna nu ti se potrivesc, pentru ca nu ai picioarele destul de subtiri. Oricum, nu dispera. In cazul acesta, mai bine citeste putin despre pantofi si afla ce beneficii iti pot aduce pantofii cu platforma.

  1. Pantofii cu toc sunt potriviti numai la ocazii speciale

Unul dintre cele mai frecvente mituri despre mersul pe tocuri este acela ca pantofii cu toc se potrivesc numai la ocazii speciale sau cand ai o functie inalta. Dar nu e adevarat! Sigur ca sunt potriviti la baluri si evenimente caritabile. Dar nu numai in situatii speciale. De fapt, stiletto pot fi purtati in aproape orice situatie si cu tinute de tot felul. Sigur ca nu ii poti purta pe plaja sau la munte, dar aici vorbim despre zilele petrecute in oras.

  1. O sa ai probleme pe suprafetele alunecoase

Daca nu mergi in mod constant pe tocuri, e posibil sa te feresti de suprafetele alunecoase, scrie Ezinearticles.com. Dar si acesta este doar unul dintre cele mai des intalnite mituri despre mersul pe tocuri. E un pic mai dificil, dar nu imposibil sa o faci cu succes. De fapt, nu ai altceva de facut decat sa mergi cu pasi mai mici.

  1. Nu poti sa alergi in pantofi cu toc

Poftim? Cine a trecut acest lucru in categoria “mituri despre mersul pe tocuri” nu a auzit de concursurile de alergat in pantofi cu toc? Sigur ca nu poti alerga prea repede si nu o faci ca pregatire pentru maraton. Dar, daca iti incordezi degetele de la picioare, in asa fel incat sa nu iti iasa pantofii, si daca alergi mai mult stand pe farfurile picioarelor, o poti face! E doar un mit!

  1. Femeile insarcinate nu ar trebui sa poarte tocuri

Cel de-al cincilea mit vine de la Cbsnews.com. Respectiv ideea ca femeile gravide nu ar trebui sa poarte pantofi cu toc. Ei bine, femeile insarcinate pot sa poarte tocuri fara sa afecteze in vreun fel copilul. Numai sa nu cazi daca esti in aceasta situatie! Cu cat sarcina avanseaza, centrul gravitational se modifica si e posibil sa te dezechilibrezi mai usor. De aceea, e important sa fii mai atenta cand mergi pe tocuri. Dar se poate!

 

Emisiune: Dedicat femeilor

Data: 16-03-2016

Ora: 11:30-13:30

Moderatori: Paiu Catalina

                     Varga Mariana6

.