Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Lucruri pe care NU trebuie să le cumperi second hand(rtv.net)

Posted on Mar 25, 2015

Lucruri pe care NU trebuie să le cumperi second hand(rtv.net)

Intr-o lume in care cumparaturile online au luat o asa mare amploare crezi ca este imposibil sa nu gasesti lucruri second hand de calitate, nu-i asa? Insa crezi ca este o idee buna sa procedezi astfel?Pentru unele produse, economisirea catorva banuti, achizitionandu-le la mana a doua, s-ar putea sa nu merite sa procedezi astfel.

Iata cateva produse pe care ar trebuie sa NU sa le cumperi second hand.

Casca de protectie pentru bicicleta-Cand este vorba despre siguranta ta, niciodata nu ar trebui sa achizitionezi produse second hand. Micile defecte cauzate de folosirea indelungata si pe care nu le poti observa imediat s-ar putea sa nu-ti mai ofere siguranta pe care o cauti.

Patut pentru bebelusi-Patuturile pot fi supuse la multe de catre bebelusi, iar tu nu vrei ca integritatea fizica a copilasului tau sa fie pusa in pericol de un patut defect. Potrivit unui studiu realizat de catre New York Times, folosirea unor patuturi defecte a dus la moartea a 150 de bebelusi intre 2007 si 2010.

Laptop-Cel mai mic defect dintr-un laptop second hand se poate agrava odata cu trecerea timpului. In plus, nu primesti garantie pentru el la achizitie si nici service garantat precum in cazul unuia nou.

 

 

 

 

 

 

 

 

.