Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

LOCALE Lansare de carte: „40 de zile” de Chris Simion

Posted on Mar 4, 2015

LOCALE Lansare de carte: „40 de zile” de Chris Simion

Chris Simion, cunoscuta in teatru ca regizor de avangarda, isi lanseaza astazi, de la ora 18.00 la libraria Alexandria din Arena Mall, cel mai nou roman, intitulat „40 de zile”, publicat la Editura Trei.

„Dupa bestseller-ul «Ce ne spunem când nu ne vorbim», Chris Simion ne propune «40 de zile», un roman-basm care iti da pofta de trait in adevar si frumos. Cea de-a noua carte, scrisa in 40 de zile, este un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine.

Recomandat persoanelor aflate in deruta ezistentiala, cu alergie la minciuna si cu tulburari de maturitate. Jocul incepe cu o singura pista: sufletul tau. In fiecare zi cobori in tine, in adânc. N-ai cum sa te-ntorci, n-ai cum sa te-opresti, ci doar sa mergi inainte.

Ultima zi este rascrucea, momentul deciziei: «incotro?». Cele 40 de zile de reflectie si sinceritate iti dau raspunsul si la final nu mai ai nicio sansa de ezitare…simti exact pe unde sa o iei”, se arata in descrierea volumului. Chris Simion este membra a Uniunii Scriitorilor din România din anul 2009.(desteptarea.ro)

 

.