Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Invenții care nu servesc la nimic

Posted on Mar 16, 2015

Invenții care nu servesc la nimic

Există invenții și descoperiri care salvează vieți umane sau le face traiul mai comod. Altele însă au apărut din dorința oamenilor de știință de a șoca. Telefonul mobil, hainele, penicilina, laptopul, Internetul – toate aceste descoperiri și invenții ne ușurează viețile. Există însă și invenții care nu au dus la nimic bun, ale căror utilitate nu s-a remarcat nici măcar pentru o secundă. Unele dintre ele ni se pot părea incredibile astăzi. Cu toate acestea, au făcut ravagii la vremea lor tocmai pentru originalitatea lor.

BABY CAGE

Cușca pentru bebeluși a fost la mare modă în Anglia anilor 30. Părinții care nu doreau să-și scoată copiii afară îi închideau într-o cușcă ca pe niște animale. O invenție care cu siguranță astăzi ar revolta pe oricine.

AMSTRAD E-MAILER TELEPHONE

Pornind de la numele acestei invenții (destul de ciudat), este vorba despre un e-mailer și telefon în același timp, extrem de costisitor și de inutil în același timp.

DEGETE NOI PENTRU I-PHONE

Aceste acoperitoare de degete au fost inventate pentru persoanele care nu doresc să-și murdărească telefonul. Degetele nu lasă urme pe i-Phoneul tău și-l păstrează ca și cum ar fi nou-nouț mereu.

BLUETOOTH

In era Internetului, Bluetooth-ul ni se pare o glumă proastă.(teotrandafir.ro)

 

 

.