Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Iată ce poți face în Bacău în acest weekend

Posted on Jan 8, 2015

Iată ce poți face în Bacău în acest weekend

Aproape că suntem în al doilea weekend din 2015, iar pentru studenți încă e vacanță, deci e weekend-ul dinaintea unei furtuni – sesiunea. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, uite ce alternative ai în cazul în care alegi să stai în Bacău.

Să începem cu ziua de vineri, 9 ianuarie:

  • În Pub S4, de la ora 21:00, ai parte de Metal Night. Intrarea la acest eveniment este gratuită, iar oferta serii sună în felul următor: jager și tequilla la 3 lei shotul. Gazda serii este ArhIcon.
  • Valhalla Pub te face star, adică te invită la Karaoke Live Show. Răzvan, de la trupa Feelings, și Cristina sunt gazdele celui mai tare Party de Karaoke. Dacă te aventurezi să participi poți fi premiat, așa se face că există premiu pentru vedeta serii și pentru afonul serii. Concluzia e următoarea: ai doar de câștigat, indiferent de aptitudinile tale muzicale. Petrecerea va începe la ora 22:00.

Sâmbătă, 10 ianuarie:

  • În Pub S4 ești așteptat de la ora 21:00 pentru petrecerea cu genericul „Discoteca de altădată”. Ca și în cazul zilei de vineri intrarea este liberă, gazda rămâne aceeași și, desigur, mai ai parte de oferta serii de dinainte.
  • Se pare că sâmbătă toată lumea merge pe retro. Valhalla Pub te invită, de la ora 22:00, la petrecerea „O seară în Bacăul de altădată”. Ai parte de cel mai tare „Bal cu parfum interbelic, coafuri sofisticate, eleganță și muzica anilor ‘20 – ’30. Evenimentul își propune să aducă la realitate o plăcută călătorie în timp, un prilej pentru a socializa și pentru a te distra  pe ritmuri de foxtrot, charleston, tangou și vals”. Dacă decizi să mergi, nu uita să pui pe tine costumații care să amintească de eleganța acelor timpuri. Intrarea este liberă.

Duminică, 11 ianuarie:

  • Duminică Bacăul te trimite la teatru, mai exact la Teatrul Municipal „George Bacovia”, unde poți viziona, de la ora 18:00, spectacolul lui Sergiu Vâlcu – „Valentine’s Day în familie”. Biletele la spectacol variază între 20 și 25 de lei, însă dacă ești student, poți achiziționa un bilet la doar 10 lei.

Radio UNSR vă urează un weekend minunat!

Redactor: Victoria Iațîșin

.