Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Iată ce evenimente au loc în acest weekend în Bacău (30 ianuarie – 1 februarie)

Posted on Jan 29, 2015

Iată ce evenimente au loc în acest weekend în Bacău (30 ianuarie – 1 februarie)

În acest weekend Bacăul ne răsfață cu diverse tipuri de evenimente: concerte, spectacole, petreceri. Iată care este rețeta pentru un weekend reușit:

Vineri, 30 ianuarie:

  • Pub S4din Bacău vă invită la un concert de muzică “barbară”, alături de trupa ieșeană GOD, Driftwood și Era Divina. Intrarea se va face de la ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 12 lei.
  • Tot vineri va avea loc petrecerea „Hurry up to Party” la Vanity. Grăbește-te să ajungi până la miezul nopții în Vanity și te vei bucura atât de INTRARE LIBERĂ cât și de un adevărat spectacol de flair bartending oferit de echipa Bar Events.
  • Club The one te așteaptă vineri la Dancers Party, cu dansatori profesioniști și muzică bună alături de Dj Matteo. Petrecerea va începe la ora 23:00.

 

Sâmbătă, 31 ianuarie:

  • Pub S4 te invită la concertul trupei băcăuane de rock alternativ „Luni la Teatru”. Concertul va începe la ora 21:00, iar prețul biletelor este de 10 lei.
  • Tot vineri aveți parte de seara românească la Police Pub cu trupa Relevance.

 

Duminică, 1 februarie:

  • Pavel Stratan vine la The Stage pentru a susține un concert excepțional. Intrarea se va face de la ora 20:00, iar prețul biletelor este de 25 de lei.
  • Teatrul George Bacovia te invită la spectacolul „Călin (povestea modernă) în regia lui Horia Suru. Spectacolul va începe la ora 18:00, iar prețul biletelor este de 20 de lei, studenții, elevii și pensionarii beneficiază de o reducere de 10 lei.

Fii alături de Radio UNSR Bacău și află în fiecare săptămână unde și cum îți poți petrece weekendul.

 

Redactor: Ciocoi Marina

.