Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Grav accident in capitala. Un Mitsubishi care ar fi fost urmarit de politie a lovit in plin un Mercedes si a bagat in spital o fetita si o femeie.

Posted on May 8, 2016

A urcat beat la volan si a bagat in spital o femeie si o fetita de 8 ani. Un tanar de 35 de ani a lovit astazi in plin un Mercedes care stationa si in care se aflau 4 persoane. Martorii spun ca masina circula cu viteza si era urmarita de politie. Barbatul a fost dus la dispensarul narcologic, unde medicii au constatat ca a baut mai mult decat putea duce.

Soferul Mercedesului povesteste ca stationa cand a fost lovit brusc de Mitsubishi.

Dorin SOROCEAN, SOFER MERCEDES ”El venea dinspre Milescu Spataru, nu a intrat bine in curba si m-a lovit. Venea cu viteza.”

Barbatul de la volanul masinii Mitsubishi se jura ca nu a pus picatura de alcool in gura.

Vitalie COJOCARU, SOFER MITSUBISHI ”Ati consumat alcool? -NuAm gresit.”

In urma impactului, o femeie de 35 si fetita acesteia de 8 ani au ajuns la spital.

Dorin SOROCEAN, SOFER MERCEDES ”Sora si nepotica.”

Martorii spun ca barbatul de la volanul automobilului de marca Mitsubishi era urmarit de politie.

”Politia era in spatele lui, a ajuns la 2-3 secunde.”

Cei de la politie nu ne-au putut confirma acest lucru. Inspectorii l-au dus pe tanar la dispensarul narcologic, unde medicii au constatat ca acesta are 0,95 promile alcool in aerul expirat, adica de 6 ori mai mult decat limita admisa.

Anatol VIZITIU, MEDIC PSIHIATRU-NARCOLOG ”A consumat alcool, mult, e destul.”

Acum oamenii legii vor astepta rezultatele pentru concentratia de alcool in sange, iar apoi soferul se va alege cu dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate, o amenda de pana la 10 mii de lei si va ramane fara permis de la 3 la 5 ani.
Barbatul de la volanul automobilului Mitsubishi avea 0,95 mg/l alcool pur in aer expirat, norma admisibila fiind 0,15.
In momentul impactului in Mercedes se aflau 4 persoane, doua dintre care au fost transportate de urgenta la spital, este vorba de sora soferului in varsta de 35 de ani si nepotica acestuia in varsta de 8 ani.
Potrivit martorilor, soferul care se afla la volanul masinii Mitsubishi era urmarit de politie si ar fi fost in stare de ebrietate. Acesta mergea pe strada Milescu Spataru cand a virat la dreapta pe strada Petru Zadnipru si a intrat in plin in Mercedes-ul care stationa. In urma impactului sora soferului si nepotica acestuia au fost transportate de urgenta la spital.
Soferul de la volanul masinii Mitsubishi a fost dus la dispensarul narcologic pentru a depista daca acesta a urcat in stare de erbrietate la volan.

Coliziune între o navă de pescuit şi o navă de marfă în M. Chinei de Est, soldată cu 17 dispăruţi
O coliziune între o navă de pescuit chineză şi o navă de marfă s-a soldat cu dispariţia a şaptesprezece persoane în Marea Chinei de Est, informează agenţia de presă China News Service, citând gărzile de coastă.
La bordul navei de pescuit se aflau nouăsprezece persoane, iar două dintre acestea au putut fi salvate în urma accidentului, a mai informat agenţia chineză, fară a oferi informaţii cu privire la provenienţa navei de marfă, potrivit Le Figaro.
Insulele din Marea Chinei de Est sunt revendicate atât de Beijing cât şi de Tokyo, iar incidentele care implică nave de pescuit chineze şi forţele navale japoneze au generat deja tensiuni diplomatice.

Sursa : http://protv.md/
http://www.mediafax.ro/

.