Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

DRAMĂ INIMAGINABILĂ: UNUL DINTRE CEI MAI TITRAȚI ANTRENORI DIN ROMÂNIA ARE CANCER!

Posted on Apr 2, 2015

DRAMĂ INIMAGINABILĂ: UNUL DINTRE CEI MAI TITRAȚI ANTRENORI DIN ROMÂNIA ARE CANCER!

Antrenorul principal al campioanei CSU Ploiești, Vladimir Arnautovic (43 de ani), trece prin momente dificile. Tehnicianul sârb a fost diagnosticat cu cancer la ficat, în urma investigațiilor medicale la care a fost supus la Belgrad, a informat site-ul oficial al clubului

“Dado” are o tumoare malignă, la prima vedere neoperabilă, și va efectua un nou set de analize, săptămâna viitoare, așa cum a declarat președintele executiv al prahovenilor, Ionuț Georgescu.

“Cele mai importante lupte le dăm în afara terenului, iar Dado Arnautovic se bucură de tot sprijinul nostru în situația de față. Pentru noi, este mai mult decât un antrenor, este prietenul nostru și omul care ne-a ajutat în multe privințe. Dado nu se lasă niciodată bătut, este un luptător și o persoană care dorește să iasă învingător din fiecare provocare.

Sperăm să ducem la bun sfârșit acest sezon, întrucât el ne-a promis că va veni la Ploiești pentru un meci din play-off, atunci când se va simți mai bine. În acest moment, urmează indicațiile medicilor și va fi supus unor noi teste, săptămâna viitoare, pentru a vedea care sunt pașii de parcurs în perioada imediat următoare. Cu toții suntem alături de el și lui îi dedicăm fiecare VICTORIE”.

“Dado” a câştigat titlul cu Asesoft şi ca jucător, şi ca antrenor, performanţă unică în Europa. El a venit la Ploieşti în 2000 şi a evoluat până în 2004, anul primului titlu pentru CSU. În 2009, a fost “secund”, apoi a devenit “principal”, cucerind patru titluri şi două Cupe!

( StiriSport.ro)

.