Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Cristina Tabun – ce se poartă, ce excludem şi care sunt trendurile în acest sezon

Posted on Mar 16, 2016

Cristina Tabun – ce se poartă, ce excludem şi care sunt trendurile în acest sezon

Cristina Tabun este o fashionistă care mixează cu hainele așa cum știe mai bine, reușind astfel să creeze ținute stilate care îți fură ochii dacă o vezi pe stradă.
Este o fire calculată, achiziționează haine la prețuri accesibile și nu se sfiază să spună că majoritatea din ele sunt de la second hand. Are curaj și nu îi este frică să experimenteze cînd vine vorba de haine. Ce sfaturi stilistice ne oferă ea pentru această primăvară aflați mai joi.

“Primăvara anului 2016 e una mai potolită în gama de culoare și una mai minimalistă ca stil. Dacă e să vorbim de gama cromatică a sezonului cu siguranță rozul quartz și albastrul serenity au pus stăpînire pe toate stilurile și piesele vestimentare, deci primăvara asta alegem să purtăm cu încredere nuanțele pastelate.

Daca anul trecut eram înnebunită după ținutele cu influențe boho și etno, anul acesta aleg să port ținute mai minimaliste ca stil și formă, combinația perfectă este stilul clasic cu sport adică frumos și comod în același timp. Renunțăm la tocuri și alegem să purtăm încălțăminte comodă și simplă ca de ex. o pereche de conversuri, de oxforzi sau espadrille.

Geanta pe care o aleg în această primăvara e una mică și colorată cu forme drepte sau un rucsac mai încăpător. Blugii tip boyfriend îi ascundem din garderobă și alegem modelul clasic cu talie înaltă și lungime normala sau pe cei evazați.

Rochiile pe care le purtăm sunt minimaliste din țesături rigide cu croieli drepte un pic masculine și decorative. Piesa vestimentară pe care nu trebuie să o evităm în acest sezon este cămașa – de orice formă, culoare și model, deasemenea optăm și pentru maleta din tricot sau tricoul oversize. Geaca tip biker este, a fost și rămîne în tendințe, o purtăm în orice ținută, combinație și timp al zilei.

Ținutele cu influențe safari se poartă cu succes in această primăvară, fie vorbim de geacă, pantaloni scurți sau salopete, le combinăm în ținute casual sau urban chic. Volanele și franjurile se poartă dar in doze mult mai mici și mai stilizate, iar cireașa de pe tort a primăverii sunt umerii dezgoliți pe care cu siguranță o să-i dezgolim frumos și noi !!!”

Emisiune: Dedicat femeilor
Data: 16-03-2016
Ora: 11:30-13:30
Moderatori: Paiu Catalina
Varga Mariana

.