Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

CONCURS CU PREMII: „Curcubeie pe hartie” cu Desteptarea si prietenii Desteptarea

Posted on May 16, 2016

Ziua de 1 Iunie se apropie cu pasi repezi, iar echipa cotidianului Desteptarea, careia i s-au alaturat cu mare bucurie antreprenori, dar si persoane fizice si reprezentanti ai societatii civile, pregateste pentru copii, parinti si bunici, o serie de surprize. Despre toate acestea insa, la timpul potrivit!
Acum e momentul oportun pentru aflarea celei dintai: Concursul de desene, cu premii, „Curcubeie pe hartie”!
Dragii copii, cotidianul Desteptarea in parteneriat cu Elitemob, Cofetaria Corso, Lala Play, Matmedia, Office Expert Bacau, Centrul Parintii Spun Prezent, Roxana Tocila-Smil si Alexandra Bostan va provoaca la un concurs de desene pe hartie, care se va lasa, chiar de 1 Iunie, cu o festivitate de premiere cu totul si cu totul speciala.
Concursul este adresat copiilor din clasele I-IV, respectiv V-VIII, fiecare participant putand inscrie o singura lucrare. Aceasta va fi fotografiata sau scanata color si trimisa pe adresa de e-mail concurs@desteptarea.ro, pana pe 29 mai, ora 12.00. Atentie, in momentul trimiterii lucrarii, nu uitati sa ne scrieti in mesaj: numele si prenumele, clasa si numarul de telefon al unuia dintre parinti. Desenul poate fi realizat pe coala A4,in creion, carioca sau acuarela.
Pe 1 Iunie, zece lucrari din cele inscrise in concurs vor fi publicate in Desteptarea si tot pe 1 Iunie, in cadru festiv – despre asta, insa, veti afla la momentul potrivit!- sase dintre cele mai iscusite creatii vor fi rasplatite cu premii in bani (doua premii de cate 250 lei, doua de 150 lei si doua de 100 lei) din partea cotidianului Desteptarea.
La randul lor, prietenii Desteptarii, parteneri ai acestui proiect, vor avea propriile lor premii si surprize pentru voi. Fiti cu ochii pe noi!
Nota: Nu pot participa la concurs copiii angajatilor si ai colaboratorilor directi (redactori, parteneri de eveniment) ai cotidianului Desteptarea!

Sursa: http://www.desteptarea.ro/

.