Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Ce trebuie să faci pentru o schimbare de look?

Posted on Mar 23, 2016

Ce trebuie să faci pentru o schimbare de look?

 

  • O dată la câteva luni, uitându-ne în oglindă, simţim nevoia unei altfel de imagini. Vrem să vedem un chip mai tânăr, mai odihnit, mai vesel, încadrat de o coafură căreia nu avem ce să îi reproşăm. Ce e de făcut? O schimbare de look e bine-venită, cu câteva condiţii.
  • Prima şi cea mai importantă regulă, atunci când te afli într-o astfel de situaţie, este să nu iei măsuri radicale: nu te tunde scurt imediat, nu-ţi schimba obiceiurile de machiaj pe o zi pe alta, nu apela la tratamente cosmetice despre care nu ştii mare lucru. Începe cu paşi mici și vei obține o schimbare mare!
  • Părul
  • Este, de regulă, primul spre care ne îndreptăm atenţia. Şi bine facem, pentru că acesta oferă atâtea posibilităţi de a te juca fie cu lungimile, fie cu nuanţele de păr. Însă înainte de a trece de la lung la foarte scurt, din dorinţa unei schimbări radicale, ia în considerare şi recomandarea hairstylistului: este posibil ca noua tunsoare să-ţi vină foarte bine, dar dacă nu te avantajează? Dacă te încadrezi în cea de-a doua variantă, vei vedea că la fel de bine funcţionează o reîmprospătare a tunsorii iniţiale. Efectul de nou, de altceva este garantat.
  • Machiajul
  • Dacă nu prea obişnuieşti să te machiezi, nu trece direct la categoria „avansaţi”, folosind incorect foarte multe produse cosmetice deodată. Împrieteneşte-te cu produsele de make-up şi învaţă să-ţi defineşti mai bine trăsăturile, să-ţi pui în valoare ochii şi buzele. Această schimbare cu siguranţă va fi remarcată şi apreciată de cei din jur.
  • La interior
  • Se întâmplă ca schimbările de care avem nevoie să nu aibă legătură cu felul în care arătăm, ci cu felul în care ne simţim. Poate nu îţi vine să crezi, însă mişcarea, fie că este vorba despre a petrece mai mult timp într-un parc, de a începe să alergi sau să mergi la înot, produce în organism schimbări nebănuite (pentru un necunoscător), atât la interior, cât şi la exterior. Şi da, după o săptămână de mişcare, este posibil ca imaginea pe care o vezi în oglindă să fie alta, deşi nici nu te-ai tuns, nici nu te-ai machiat mai mult şi nici nu ai apelat la vreun tratament cosmetic deosebit.

 

Emisiune: Dedicat femeilor

Data: 23-03-2016

Ora: 11:30-13:30

Moderatori: Paiu Catalina

                      Varga Mariana

.