Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Ce facem in weekend?

Posted on Nov 18, 2015

 

Joi 19 oiembrie 2015

Sursa:Bacau.net

ZOB în premieră la Pub S Bacau

Vineri, 20 noiembrie 2015 – 8:00  Pub S Bacău, str. Nicolae Bălcescu, nr. 2-4, Bacau veteranii punk de la ZOB vin in premiera in Pub S Bacău pentru a-si lansa, intr-un concert special, noul album ‘Deviant’. Artist suport: – Presale 15 lei – La eveniment – 20 lei Noul disc marca ZOB, ce conține 12 piese si marchează începutul colaborării cu Universal Music România. ‘Deviant’ a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de catre Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță. ZOB inseamna Mosu, Vlase si Doru Trupa, in formula sa initiala, si-a inceput activitatea in anul 1988, in timp ce membrii sai erau inca in liceu. In anul 1993, dupa o serie de schimbari de nume si componenta, cei patru – Moșu, Vlad, Lonți și Forrest – au devenit ZOB. Concertele lor i-au transformat curand in cea mai puternica forta din undergroundul Romanesc. In1996, au scos primul lor album, ‘Parodisiac’, cu cover-uri-parodii. In 1997, au semnat un contract cu Zone Records, urmand ca in 1998 sa lanseze “Telenovelas”, unul dintre cele mai cunoscute albume ale grupului. “Telenovelas” le-a adus nominalizari, concerte, participari la spectacole tv si mai multi fani. Unele dintre cele mai apreciate melodii ZOB sunt Telenovele, Prietena mea, Printre nori, Cantec de dragoste si Clona. In 2001 au deschis concertele formatiei rock de traditie Iris in cadrul turneului lor national “Digital Athenaeum”.Au mai deschis concertele unor artisti straini ca Dio si Billy Idol. In anul 2009 cei patru s-au intors pe scena muzicala cu albumul ZuluOscarBravo, creat in acelasi stil care i-a facut celebri, punk rockul.

Swimathon Bacau 2015

20 noiembrie ora 17 la Bazinul Olimpic de inot! Sustineti comunitatea celor care aleg implicarea ca solutie la schimbare!  Anul acesta au decis să facă valuri un număr de 9 cauze. 1. Asociaţia Lumina susţine proiectul O șansă la demnitate, prin care copii şi tineri diagnosticaţi cu boli incurabile vor avea primul spital specializat din România în îngrijire paliativă pediatrică. 2. Grupul de inițiativă Pas în viitor propune cauza Pas în viitor, o campanie de strângere de fonduri pentru acordarea de burse copiilor din comunele Livezi și Berzunți, care nu se pot susține la liceu. 3. Tinerii voluntari Youthbank se implică cu proiectul Youthbank face valuri. Cunoscuți drept “cei mai tineri bancheri din România”, ei constituie, promovează și administrează transparent un fond special destinat finanțării și implementării proiectelor de către alţi liceeni. 4. Cetățeni activi pentru Bacău strânge bani pentru Laboratorul de democrație, un proiect care urmărește crearea cadrului de dialog între cetățeni și aleșii locali. 5. Asociația Iubim Natura Bacău susține proiectul Grădina din curtea școlii, prin care educația ecologică a elevilor și crearea în cadrul Școlii Gimnaziale ”Mihai Drăgan” Bacău a unui spațiu de învățare afară cuprinzând: o grădină, o sală de clasă afară (o structură de tip foișor care poate acomoda un număr de 30 de elevi) pentru a desfășura cursuri în aer liber. 6. Fundația de Sprijin Comunitar propune spre finanţare proiectul Un zambet pe chipul lui Alexandru, prin care un baietel de 11 ani din comuna Stanisesti, care acum cinci ani a trecut printr-un grav accident in gospodaria parintilor, in urma caruia a suferit arsuri de gradul III și IV, pe 45% din suprafata corpului, va fi sprijinit medical și educațional pentru a duce o viață normală. 7. Organo Moldova susține cauza Speranța la viață, a fetiței Casandra, o luptă împotriva bolii, a durerii, a morții! 8. Inner Wheel susține excelența și propune sustinerea elevilor talentati, care studiază muzica, in scopul cultivarii talentului pentru care si -au descoperit o vocatie, de la Colegiul de Artă George Apostu. 9. Grupul de inițiativă Un zâmbet: de Urgență iese la rampă cu proiectul Un zâmbet: de Urgență. Unitatea de Primire Urgente Pediatrice și Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgentă Bacau sunt locurile în care ajungem cu cele mai dragi fiinte din viata noastra: copiii nostri. Proiectul isi doreste sa aduca in acest mediu, de urgenta, un zambet, prin dotarea acestor spații cu jucarii, televizoare, instrumente medicale prietenoase vizual, folosite în interacțiunea cu copiii, și prin dezvoltarea unor mecanisme de comunicare si socializare intre copii, parinti, cadre medicale si personal auxiliar. Cauzele, inotatorii si targetul financiar al fiecarei cauze le puteti vedea pe site-ul competitiei.

HOLA TANGO – lecție gratuită de tango argentinian la Tango Social Club

Tango Social Club Bacău vă invită la o lecție gratuită de tango argentinian vineri 20 noiembrie, ora 19:00 Lecția se va ține la PUB S3 pe str. Mărășești nr.10 (vis a vis de primul Subway). Mai multe detalii în curând. Detalii la 0726 555 811 – Cătălin.

Swimathon Bacau 2015

Fundaţia Comunitară Bacău vă invită să participaţi la SWIMATHON, un eveniment de implicare comunitară care reuneşte ONG-uri locale, înotători, firme, instituții. În Bacău, Swimathon se află la a treia ediţie. Primele două ediții au cumulat donații de peste 200.000 lei pentru cauzele înscrise, 2300 de participanți, peste 200 înotători, zeci de firme.

 

BAL MASCAT

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015 la CLUBUL PAPARAZZI BACAU va fi mare petrecere!
Daca tot este toamna ne-am gandit, sa organizam o petrecere tematica unde nu este obligatorie costumatia dar este obligatorie distractia. Formatia clubului va vor incata cu muzica live.In a doua zi de petrecere va avea loc un concurs, iar premiul cel mare va fi o stila de alcool la alegere, Va asteptam! contact 0753336622

Ce poti face in weekend?

Orice weekend reprezinta momentul in care ne relaxam, ne desprindem de activitatile din timpul saptamanii si cautam sa facem lucruri pe care nu ni le-ar permite timpul in mod obisnuit. Nu ai idei de activitati pentru weekendul tau? Nicio problema. Ne-am documentat noi pentru tine!

Am pregatit pentru tine mai multe activitati de weekend pe care le poti face, si pe care multi oameni de succes le abordeaza, metode de a petrece timpul tau liber si locuri in care poti merge pentru niste experiente deloc banale.

 1. Cheama-ti prietenii la un joc de carti, Monopoly sau orice alt tip de activitate de grup.
 2. Danseaza la tine in camera. Da, ai citit bine! Fie ca ai descoperit o piesa noua, sau ai ceva de facut prin casa, misca-te cateva minute, zambeste si simte-te bine.
 3. Daca ai o camera foto, mergi si pozeaza un peisaj la intamplare, un eveniment, joaca-te cu unghiuri si lumini. Apoi uita-te la rezultate!
 4. Mergi cu bicicleta, rolele, sau orice alt echipament sportiv pe care il detii.
 5. Incearca voluntariatul: la un adapost de animale, de oameni fara locuinta sau orice alta organizatie non-profitabila. Voluntarii sunt intotdeauna bine-primiti, si vei simti ca faci o diferenta catusi de mica.
  6. Rasfata-te acasa cu un tratament de par, o pedichiura sau manichiura, sau orice alt procedeu benefic pentru pielea si parul tau.
  7. Citeste ceva nou, nu neaparat o carte – despre o civilizatie pe care nu ai studiat-o, un subiect de stiinta sau medicina nestiut, etc.
  8. Uita-te prin vechi albume de fotografii, fie ca sunt in format imprimat sau digital. Bun venit nostalgie!
  9. Mergi la o expozitie gratuita sau orice eveniment cu acces deschis publicului.
 6. Redacteaza o scrisoare unei persoane dragi; din cand in cand e bine sa le reamintim celor din apropierea noastra ca sunt importanti pentru noi
.