Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Ce facem in weekend?

Posted on Nov 26, 2015

Trupa TAXI la Bacău – un concert pentru toată familia!

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi, vine la Bacău în data de 18 ianuarie, pentru a susține un concert extraordinar la „Teatrul de vară”.Dan Teodorescu, Vicky Sava, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Darius Neagu și Kerezsi Csongor vin cu cele mai frumoase cântece marca Taxi, inclusiv „Trilogia celor 2 cuvinte”, într-un spectacol care promite să aducă zâmbete și bună dispoziție pentru toată lumea.
Având în vedere interesul larg manifestat de toate categoriile de public, organizatorii, IBC Group, oferă un cadou care să încurajeze participarea întregii familii la concert. Al patrulea bilet este cadou din partea organizatorilor! Adică la 3 bilete cumpărate, primiți unul gratis, indiferent de categoria de preț. Vă invităm astfel la un concert memorabil, împreună cu toată familia: părinți, copii, bunici, mătuși. Toată lumea trebuie să învețe să spună „cele două cuvinte”…
Strauss Festival Orchestra Vienna va raspandi fascinatia muzicii autentice vieneze peste intreaga Romanie, in cadrul unui amplu turneu national:

Miercuri, 11 decembrie, TIMISOARA – Teatrul National
Joi, 12 decembrie, ORADEA – Teatrul National
Vineri, 13 decembrie, Cluj Napoca – Teatrul National
Sambata, 14 decembrie, TARGU MURES – Palatul Culturii
Duminica, 15 decembrie, SUCEAVA – Casa de Cultura a Sindicatelor
Luni, 16 decembrie, IASI – Teatrul National
Marti, 17 decembrie, PIATRA NEAMT, Casa de Cultura a Sindicatelor
Miercuri, 18 decembrie, BACAU – Teatrul de Vara “Radu Beligan”
Joi, 19 decembrie, BUZAU – Casa de Cultura a Sindicatelor

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural “Arta contra drog – 2013”, initiat de CIADO Romania in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Palatul National al Copiilor si Universitatea “Andrei Saguna” din Constanta.
citeste tot
Eveniment Vienna Classic Christmas – Bacau
Locatie Teatrul de Vara, Bacau
Data 18 Decembrie 2013
Ora 19:30
Se deschide patinoarul

Patinoarul Gepex, din incinta Gepex Park din Bacau, isi redeschide portile in data de 27 noiembrie la ora 17:00 pentru un nou sezon de gheata si patine! Gheata de calitate si atmosfera distractiva sunt principalele atractii ale patinoarului, deschis intre orele 12:00 si 23:00 de luni pana vineri si intre orele 10:00 si 23:00 sambata si duminica. Suprafata de 1.800 mp, muzica buna, bauturile calde si mancarea delicioasa sustin distractia.
Student Party – 7 ianuarie Club Kremlin

Luni 7 ianuarie 2010 esti invitat de catre Liga Studentilor a Universitatii din Bacau “Vasile Alecsandri ” la Student Party (Petrecerea studentilor ) ” OPENING SESSION PARTY ” in Club Kremlin.
Intrare gratuita pe baza carnetului de student pana la ora 23:30 si 5 lei dupa ora 23:30
Informatii si rezervari la telefon 0758 686 878.
Parteneri media: 1 TV Bacau, Artist Media Events, Ghidul Bacaului, InimaBacaului.ro, kristofer93.com, SuperBC, Vibe FM si Zile si Nopti.
Voluntariat la Mănăstirea Tisa Silvestri

Penitenciarul Bacău a încheiat un contract de voluntariat pentru perioada 19 noiembrie – 31 decembrie 2015, cu Mănăstirea Tisa Silvestri, purtând Hramul Bunavestire, contract în urma căruia, un număr de zece deţinute femei custodiate în regim deschis vor presta activităţi de igienizare în perimetrul mănăstirii, împreună cu personalul monahal al mănăstirii(obştea este alcătuită din maici).
Activităţile de voluntariat au un impact pozitiv atât asupra persoanelor care se implică voluntar,

Mega Spectacol la Arena Mall de Black Friday

Andra & The Band, Dorian Popa, Teodor Balet Show din Chisinau, Alexandra Shine si Super Trooper vin in aceasta vineri, 27 noiembrie. In deschidere, incepand cu orele 19:00, Ramelle Atelier va lansa noua colectie semnata de designerul Ramona Vartolomei, ce are ca inspiratie mandalele, o lume a culorilor, a visarii, a intoarcerii la origini.
-Afla cum poti pleca in State la prezentarea programului Work and Travel 2015. Ne vedem pe 26 noiembrie 2015, de la ora 16:00, in sala BP53, Universitatea “Vasile Alecsandri”.
Te asteptam cu informatii, joburi in State si voie buna!
-Rosesociety: Primul Curs de Moda si Stil cu Ana Morodan, in Bacau
Sâmbătă
între 11:00 – 14:00
facebook@restaurantmiorita.ro
Inscrieri pe www.rosesociety.ro
Invitat special: Ana Morodan
Informatie oferita de :(http://www.eventinfo.ro/city.php?city=Bacau)

 

 

.