Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

BETTERY – proiectul destinat tinerilor care doresc să-și formeze deprinderi specifice oamenilor de succes

Posted on Apr 2, 2015

BETTERY – proiectul destinat tinerilor care doresc să-și formeze deprinderi specifice oamenilor de succes

Astăzi, 31 martie, în cadrul unei conferințe de presă, a avut loc lansarea proiectului BETTERY, un proiect de dezvoltare personală, organizat de JCI Chișinău, care implică participarea a 40 de tineri activi. Obiectivul proiectului este de a contribui la progresul personal al participanților prin formarea deprinderilor specifice oamenilor de succes.Participanții proiectului vor fi tineri cu vârsta cuprinsă între 21 și 30 de ani, dornici să producă schimbări pozitive atât pe plan personal, cât și în comunitatea lor. Pe tot parcursul proiectului, ei vor învăța cum să-și descopere propria misiune, să seteze obiective și să gestioneze resurse precum timpul, banii, emoțiile, cunoștințele, voința și sănătatea.

Proiectul BETTERY este alcătuit din șapte zile de teorie, ce vor cuprinde training-uri, discuții panel, workshop-uri și 21 de zile de activități practice. Această perioadă de timp va implica provocări zilnice ce vor îmbunătăți semnificativ aspectele vieții participanților.

Etapa I: Prima etapă va dura șapte zile. În acestă perioadă, participanții vor participa la traininguri, discuții panel, workshop-uri .

Etapa II: În următoarele 21 de zile, participanții vor aplica în practică cunoștințele obținute la prima etapă. Acest timp va include dezvoltarea deprinderilor caracteristice oamenilor eficienți prin provocări zilnice. Acestea vor fi supravegheate și evaluate de mentori. În urma rezultatelor, vor fi desemnați zilnic și săptămânal cei mai buni participanți.Sursa de inspirație pentru proiectul BETTERY este teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habit Theory”, care susține că sunt necesare doar 21 de zile pentru a-ți crea o deprindere nouă

(Hotnews.com)

.