Radio UNSR Bacău

Te ține la curent cu viața de student

Bauturi care ajuta la DETOXIFICAREA ORGANISMULUI

Posted on Apr 2, 2015

Bauturi care ajuta la DETOXIFICAREA ORGANISMULUI

Sigur știi deja că apa este una dintre cele mai bune ingrediente pentru organismul tău, fiind implicată în toate procesele de detoxificare.Tocmai de aceea, îți propunem patru băuturi care ajută LA DETOXIFICAREA ORGANISMULUI și a FICATULUI:

  1. Apa cu castravete și lămâie. Se ia un castravete potrivit, care se curată de coajă și se feliază. Mai ai nevoie de o lămâie tăiată felii, puțină rădăcină de ghimbir (tăiată în bucăți mari) plus câteva frunze de mentă proaspătă.Toate aceste ingrediente se amestecă într-o carafă de sticlă și se pune apă. Întreaga compoziție se păstrează o noapte la frigider, înainte de a fi consumată.
  2. Apa de căpșune. Excelentă pentru DETOXIFIERE, are rolul de a hidrata organimsul. Ai nevoie de jumătate de kilogram de căpșune tăiate felii și aproximativ 2,5 litri de apă (plată sau purificată). Se ține aproximativ 6 ore la frigider, înainte de a fi consumată. Se adaugă gheață, înainte de a bea.
  3. Apă cu portocale și afine. De ce ai nevoie pentru a prepară această băutură minune? Este necesar să ai: 2 L de apă plată, o mână de afine, o lămâie și o portocală feliate. La fel că și în cazul anterior, băutură se ține la frigider timp de 6 ore, înainte de a fi consumată.
  4. Apă cu citrice. Un grapefruit roșu feliat, o portocală feliată, un castravete tăiat felii, câteva frunze de mentă, gheață și bineînțeles, apa. Se ține câteva ore la frigider, întreaga compoziție. Dacă vrei să slăbești și să-ți purifici organismul, cu siguranță aceste băuturi te vor ajută. Ține doar de tine să încerci și să descoperi care dintre ele ți se potrtiveste cel mai bine.(stirile.rol)
.